dietiste-balen.be
sportdietiste.be
Groepspraktijk Samen in Balans: Home Groepspraktijk Samen in Balans: E-mail Groepspraktijk Samen in Balans: Info
SportdietisteDieetGezondheidFitDieetGroentenDieetGezondSporten
Samen staan we sterk
Image1.jpg

Hallo,

Ik ben Marianne Brabers. In 2004 studeerde ik af als diëtiste aan de Thomas More Campus te Geel. Toen ik besliste om te starten als zelfstandig diëtiste, werkte ik reeds enkele jaren bij Infraligne. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Ook volg ik regelmatig bijscholingen om gerichter advies te kunnen geven op vlak van bv. vermagering, emo-eten, darmproblemen, veganisme… Zelf ben ik al jaren vegetariër, over dit onderwerp kan ik dus zeker en vast tips uit de praktijk geven.

Omdat steeds meer mensen geconfronteerd worden met de diagnose van diabetes, heb ik de opleiding diabeteseducator gevolgd. Indien je diabetes hebt, ben ik de geknipte persoon om advies te geven om je bloedsuikerwaarden terug stabieler te krijgen.

Voeding bij sport is altijd een interessepunt geweest en daarom heb ik de opleiding sportdiëtiste gevolgd. Mijn interesse ligt hoofdzakelijk in duursporten, in het bijzonder duurlopen. Zo heb ik al vele marathons en tweemaal de dodentocht uitgelopen. Hierdoor weet ik niet alleen hoe belangrijk voeding is om een goede prestatie te kunnen leveren, maar ben ik er ook van bewust dat het niet altijd even gemakkelijk is om de gegeven voedingsadviezen in de praktijk om te zetten. Omwille van mijn ervaringen als diëtist én als sporter, kan ik dus samen met jou de vertaling maken naar de sportpraktijk.

In mijn consultaties hanteer ik steeds een individuele aanpak waarbij de persoon en zijn of haar verhaal centraal staat. Op die manier worden de persoonlijke behoeftes en negatieve gewoontes in kaart gebracht om vervolgens te veranderen naar een positievere en duurzamere levensstijl, waarbij je je goed in je vel voelt.

Ik kijk er naar uit om jou te begeleiden in de groepspraktijk 'Samen in Balans'!

Marianne Brabers