dietiste-balen.be
sportdietiste.be
Groepspraktijk Samen in Balans: Home Groepspraktijk Samen in Balans: E-mail Groepspraktijk Samen in Balans: Info
SportdietisteDieetGezondheidFitDieetGroentenDieetGezondSporten
Klagen is zinloos: doe iets of vergeet
IMG-20200122-WA0000.jpg

Wencke Stouten

Wencke (°1981) studeerde in 2010 af als diëtiste aan de Katholieke Hogeschool Kempen in Geel (huidig Thomas More). Daarvòòr, in 2003, behaalde zij haar diploma bachelor Office Management, optie bedrijfsvertaler aan de UCLL. Met beide diploma’s deed zij zowel ervaring op binnen de bedrijfswereld als in de gezondheidssector. Sinds 2012 combineert ze beide, als zaakvoerster van een gezondheids- en afslankcentrum (eerst Bilzen, nu Tienen).

 

Hiervoor kan je bij mij terecht:

 

Door het frequente contact met mijn cliënten binnen deze job, groeide de ervaring dat voeding & diëtetiek niet enkel draait rond voedingskennis en -advies, maar onlosmakelijk verbonden is met motivatie en gedrag. Eerder dan focussen op educatie, leg ik dan ook liever het accent op een ondersteunende en coachende rol.

 

In 2009 deed ik mijn keuzestage in de praktijk bij Candy Bruyninckx. Met plezier stapte ik  vanaf februari 2020 als zelfstandig diëtiste dan ook terug in de praktijk bij Candy.

 

Je kan bij mij vooral terecht voor voedingsondersteuning bij zwaarlijvigheid en obesitas, bij hart- en vaatziekten (dyslipidemie, hypertensie, metabool syndroom) en bij vegetarisme.

 

Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereninging van Diëtisten en woon vrij actief bijscholingen bij, vnl met het accent op de overlap tussen voeding, leefstijl en gedrag.

Gonnie Vandenhoute