dietiste-balen.be
sportdietiste.be
Groepspraktijk Samen in Balans: Home Groepspraktijk Samen in Balans: E-mail Groepspraktijk Samen in Balans: Info
SportdietisteDieetGezondheidFitDieetGroentenDieetGezondSporten
Klagen is zinloos: doe iets of vergeet
dietistebalen.be.JPG

Dorien Maes

 

In juni 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Om me nog verder te specialiseren in de verschillende aspecten van welzijn en het streven naar vooruitgang binnen deze sector volgde ik hiernaast de master-opleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze opleiding heb ik in februari 2013 met succes afgerond.
Sinds november 2011 werk ik als diëtiste en bewegingscoach in een afslankcentrum in Lommel. Mijn taak bestaat uit mensen begeleiden met een op maat gemaakt voedingsadvies en met doelgerichte bewegingsoefeningen. Hiervoor heb ik een interne powerplate-opleiding volbracht. Tot op heden ben ik hier nog steeds werkzaam.
Vanaf februari 2013 kreeg ik de kans om mijn ervaringen als diëtiste verder te ontplooien in de diëtistenpraktijk ‘Samen in Balans”van Candy Bruyninckx.
Daarnaast begeleid ik vanaf maart 2013 groepsessies voor mensen met overgewicht in Lommel.
Voor mij is het niet alleen erg belangrijk om mensen bij te staan in de strijd tegen overtollige kilo’s maar eveneens om te bewijzen dat gezond eten ook lekker kan zijn.
Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste en lid van de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten.
Dorien Maes