dietiste-balen.be
sportdietiste.be
Groepspraktijk Samen in Balans: Home Groepspraktijk Samen in Balans: E-mail Groepspraktijk Samen in Balans: Info
SportdietisteDieetGezondheidFitDieetGroentenDieetGezondSporten
The first step to getting anywhere is deciding you're not willing to stay where you are
JoeyVrancken.jpg

JOEY VRANCKEN

Ik ben Joey Vrancken. In 2021 studeerde ik af als diëtiste aan de campus Thomas More in Geel. Gedurende mijn stage in Oostenrijk werd steeds duidelijker dat ik als zelfstandige diëtiste wou gaan werken. Hierdoor heb ik dan ook direct de kans gegrepen om hier in de groepspraktijk “Samen in balans” te komen werken.

Door mijn buitenlandse stage kreeg ik de kans om met verschillende doelgroepen te werken. Zo liep ik stage in een woonzorgcentrum voor mensen met een beperking, een ziekenhuis (waar vooral patiënten met nierziekten centraal stonden), een revalidatiecentrum ( voor longziekten en stofwisselingsziekten zoals diabetes en obesitas) en bij een zelfstandige diëtiste.

Levenslang leren, staat in ons beroep centraal. Hiervoor volg ik dan ook regelmatig bijscholingen. Zo volgde ik oa. bijscholingen over veganisme en sacropene obesitas.

Verder ga ik mij specialiseren in diabetes en hiervoor ga ik de opleiding diabeteseducator volgen. Zo kan ik hier ook een specifieker dieetadvies geven.

Voeding is altijd al mijn passie geweest. In het middelbaar volgde ik de opleiding Hotel-Voeding. Hier leerde ik alles over koken en kan ik daardoor ook raad geven over hoe je bepaalde dingen het best kan klaarmaken. Zo wil ik graag samen met jou zoeken wat gezond is maar vooral wat lekker is. Dat ik de sleutel tot succes!

Ik kijk er naar uit om samen te zoeken naar een evenwichtig eetpatroon dat persoonlijk bij jou past.

Leer meer over diëtiste Lise Bruyninckx